Amplus Accounting Academy

 • ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШАТА АКАДЕМИЈА.


  ВАШИОТ УСПЕХ ВО СВЕТОТ НА ФИНАНСИИТЕ ЗАВИСИ ОД ВАС.
  Ние ви ги обезбедуваме неопходните знаења за тој пат!

 • КАРИЕРА СО НЕОГРАНИЧЕНИ МОЖНОСТИ!


  ЕДУКАЦИЈА СОГЛАСНО ВАШИТЕ ПОТРЕБИ И ПЛАНОВИ РАЗВОЈ НА ВАШАТА КАРИЕРА.

 • ОТВОРЕНИ ОБУКИ ЗА ФИНАНСИИ И СМЕТКОВОДСТВО


  БЕСПЛАТЕН СОФТВЕР ЗА СМЕТКОВОДСТВЕНО РАБОТЕЊЕ ЗА СЕКОЈ УЧЕСНИК!
  Прочитај повеќе

 • КУРСЕВИ И ТРЕНИНЗИ


  IN HOUSE ФИНАНСИСКИ КУРСЕВИ И ТРЕНИНЗИ ВО ВАШАТА КОМПАНИЈА. Прочитај повеќе

 • НАДГРАДУВАЊЕТО НА ТЕОРИЈАТА СО ПРАКСА Е ЕДИНСТВЕН ПАТ ЗА УСПЕХ!


  25% ПОПУСТ ЗА СТУДЕНТИ!
  25% ПОПУСТ ЗА ПАКЕТИ НА ОБУКИ!

 • ВАШАТА КАРИЕТА ПОЧНУВА ОВДЕ!

 • Програмите за финансиски менаџмент ве позиционираат на врвот !

БЕСПЛАТЕН СОФТВЕР

ДЕЛОВЕН СОФТВЕР ЗА СЕКОЈ УЧЕСНИК – ГРАТИС!

Понесете го знаењето на предавачот со себе и по завршувањето на обуката. Ексклузивно право на СОФТВЕР за сметководствено работење кој останува во ваша сопственост и после завршувањето на обуката.

Прочитајте повеќе

е-Информатор

Бидете секогаш со тек со нашите новости. Биди дел од нашата социјална заедница.

Календар на обуки

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС

facebook  twitter  youtube