Amplus Accounting Academy

ОБУКА: НАПРЕДНО СМЕТКОВОДСТВО

Сметководството претставува најважниот сегмент од финансиското работење на едно претпријатие. Сметководството претставува огледало на целиот бизнис циклус на претпријатието. Во тоа како ќе се огледа бизнисот низ сметководството најважната улога ја има сметководителот.

Сметководството е основа за сите деловни одлуки, основа за оправданост на финансирањето преку банкарски кредити, основа за сите анализи и извештаи на претпријатието.

Сметководството е врата низ која влегува инспекциската контрола во Вашето претпријатие.

Сметководството е наука применета во пракса. Практичното работење, искуствената примена на сметководството е најголемата придобивка за еден сметководител.

Искусете еден поинаков начин за обука на напредните сметководствените вештини.

Конкретни примери за специфични прашања од областа на сметководственото работење, обработка на сметководствени теми кои се сретнуваат само во пракса преку конкретни примери кои вистински се случиле.

Индивидуално практицирање на предавањето за време на самото предавање преку сопствен софтвер и компјутер.

Понесете го знаењето на предавачот со себе и по завршувањето на обуката. Екслкузивно право на софтвер за практицирање-вежбање на материјалот и после завршувањето на обуката.

Единствен прирачник со вистински примери од секојдневното работење на претпријатија.

ОБУКАТА Е НАМЕНЕТА ЗА: сметководители, вработени лица на позиција помлади сметководители кои имаа зад себе најмалку една година искуство, помошник сметководители, лица кои имаат искуство во сметководството, активно го практикуваат или лица кои ја посетиле нашата сметководствена програма Oснови на сметководство и сметководствена администрација со цел да го заокружат своето знаење во областа на сметководството.

 

Преземи ја програмата за оваа обука - Напредно сметководство. Кликни тука.

е-Информатор

Бидете секогаш со тек со нашите новости. Биди дел од нашата социјална заедница.

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС

facebook  twitter  youtube