ПАРТНЕРИ


Консултантска фирма за професионални услуги од областа на управувањето со финансии и сметководство.

Еден поинаков пристап кон задолжителното сметководствено евидентирање за кое сте обврзани со законите.

Веб страна: 
www.amplus.com.mk
Контакт телефон:
+389 2 3119 180


Капитал Медиа Гроуп на 25 септември 2011 година го стартуваше својот проект - Капитал Академија. Проектот е фокусиран на организирање големи деловни конференции, бизнис-форуми, обуки и работилници за поголемо знаење. Ги повикуваме сите компании, менаџери, претприемачи, аналитичари и сите оние на кои им се потребни повеќе едукација, знаења и вештини да учествуваат во едукативните проекти. Капитал Академија.

Веб страна: 
www.kapital.mk/mk/kapital_akademija.aspx


Екософт е компанија за развој на деловен софтвер и напредни сметководствени решенија која успешно работи на македонскиот пазар веќе 15 години. Како клиенти на Екософт се јавуваат едни од најуспешните компании во РМ но и голем број на странски компании.

Веб страна: www.ekosoft.mk

е-Информатор

Бидете секогаш со тек со нашите новости. Биди дел од нашата социјална заедница.

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС

facebook  twitter  youtube