Amplus Accounting Academy

БЕСПЛАТЕН СОФТВЕР ЗА СМЕТКОВОДСТВО за секој кандидат!

AMPLUS ACCOUNTING ACADEMY  Ви обезбедува софтверски пакет со сите потребни модули за комплетно сметководствено работење, со кој можете постојано да ги утврдувате и надградувате вашите знаења!

Софтверот за сметководство е вклучен во цената на Обуката и останува во трајна сопственост на кандидатот.

More in this category: ПАРТНЕРИ »

е-Информатор

Бидете секогаш со тек со нашите новости. Биди дел од нашата социјална заедница.

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС

facebook  twitter  youtube